На 19 януари от 20.00 часа на сцената на столичния "Модерен театър" завесите ще се вдигнат, за да дадат старт на преживяването Насекомикс.

След изключително успешния концерт–промоция на последния албум на групата - "Аdam's Bushes, Eva's Deep", беше представен в края на ноември в столичния клуб "Бекстейдж", Рони и компания ще споделят музиката си със зрителите в "Модерен театър".

Предстоящата среща до голяма степен е провокирана от силния интерес на публиката към предишния концерт на Насекомикс. Този път групата отправя покана за шоу в специалната  атмосфера на театъра, която кореспондира по великолепен начин с различното усещане по време на всяко изпълнение на музикантите. Светлината, звукът и декорите отново ще превърнат събитието в спектакъл, в който публиката и изпълнителите ще общуват чрез музиката на елитните изпълнители. Парчетата на Насекомикс винаги са били дълбоки, запомнящи се със своите емоционални текстове и интересни музикални търсения. Това е саунд, който трябва да се преживее.

Билети за събитието вече се продават на касата на "Модерен театър" (на ул. „Върбица”12).

След първия клип към албума: песента от саундтрака на „Източни пиеси” - "Инжектирай ме с любов", в който са използвани кадри от филма, формацията  подготвя следващите видеа, които са естественото продължение на историите, разказани в "Аdam's Bushes, Eva's Deep". Работата на музикантите напоследък включва и подготовка за предстоящите участия на групата извън граница, но за това – като му дойде времето.

Както MySound.bg вече съобщи, дискът е ко-продуциран от Ангел Христанов (Арт Етернал) и известния лондонски продуцент ILS (Ilian Walker), носител на награда за най-добър брейкбийт албум за 2009.  
         
Зад проекта "Аdam's Bushes, Eva's Deep" стоят: Андрония Попова-Рони – вокали, акордеон, клавишни; Михаил Йосифов  – китари, клавишни, вокали; Тодор Карастоянов  – барабани, вокали, машини; Георги Дончев – контрабас, Магдалена Петрович - виолончело (гост музикант в титулната пиеса и "Definitely Song" - акустична версия), Александър Даниел - барабани (гост музикант в "Lady Song").

Албумът все още може да бъде намерен в "Дюкян Меломан" и другите музикални магазини в страната; в ЦУМ - на етаж 3 – на щанда на "И Аз мога".
 
Проектът се разпространява у нас и от Saturn Music (www.saturngroup.eu).

Дискът можете да бъде поръчан онлайн на http://meloman-bg.com/ както и на http://www.cleckshop.com/bg/product/details/id/1055#, а в дигитален формат той е качен в iTunes, както и на повечето Интернет платформи.  

Още за Насекомикс на: http://www.myspace.com/nasekomix