Единствената родна хаус банда, която създава музика в реално време - Планет Меджик Лайв (Planet Magic Live), е сред специалните гости на международното музикално изложение "Musikmesse" във Франкфурт.

Един от най-големите в света панаири за музика, инструменти и аксесоари ще се проведе от 24 до 27 март.
 
В неговите рамки ca организирани десетки концерти и семинари, на които музиканти от световна класа ще покажат своите изключителни умения в действие. Ще има по нещо за всеки вкус - джаз, рок, поп, пънк рок, танго, фюжън... Планет ще демонстрират своите умения в раздела хаус и електро.

Кийбордистът на бандата - Наско – бивш вокал на Групата, и неговата колежка - Деси, ще тестват последния модел кийборд на KORG, тъй като в момента работят над новия си албум и следят отблизо най-новите тенденциите в областта на електрониката, софтуера и диджейското оборудване.

На изявата си формацията ще излезе на една сцена с легендарния Ар Кели (R.Kelly), също е сред специалните гости на изложението. Българите ще представят нов хаус проект, подготвен специално за панаира.
 
В момента бандата подготвя и новото си клубно шоу – "Nignt Magic Party", което стартира в популярен столичен клуб на 4 март. Музика, която се създава специално на момента и е невъзможно да бъде повторена, музика, която създава усещане за нещо магическо – това е част от спектакъла, с който тя тръгва и на клубно турне в страната през март.  

Междувременно проектът работи и върху музиката на две нови парчета на Румънеца и Енчев, които трябва да са готови в края на следващия месец.