Австралийската певица Натали Имбрулия роди момченце, което нарече Макс Валънтайн, съобщи "Контактмюзик".

Щастливата майка разпространи снимка в социалните мрежи, на която бебешка ръчичка стиска палеца ѝ. "Добре дошъл на този свят. Макс Валънтайн, сърцето ми ще се пръсне # моето момче", написа вокалистката. Когато обяви бременността си през юли, призна, че е забременяла ин витро с дарена сперма, като сподели, че отдавна е искала да стане майка и публикува кадър в Инстаграм, под който се пошегува, че "не е глътнала диня". В същия пост певицата извести и новия си договор с музикалната компания BMG. Тя сподели, че е прекарала последните 18 месеца в композиране на следващия си албум.

Натали Имбрулия беше омъжена почти пет години за фронтмена на Силвърчеър Даниъл Джоунс. Те минаха под венчило на плажа в Куинсленд, Австралия, на 31 декември 2002 г. След като се разведоха през 2008 година с обяснението, че живеят твърде далеч един от друг, изпълнителката имаше връзка и с актьора от "Приятели" Дейвид Шуимър. Взе за едно "кръгче" и Джони Борел, певец на Рейзърлайт.

Натали Имбрулия е родена на 4 февруари в Сидни, Австралия. Получи британско гражданство на 28 февруари 2013 година.

Досега е продала над 10 милиона копия на своите албуми и сингли. Доби световна известност с "Torn", част от дебютния ѝ студиен албум "Left Of The Middle" (1997). Парчето, в чието видео участва британският актьор Джеръми Шефийлд, е кавър по "Brændt" на датската певица Лис Сьоренсен. За изпълнението Имбрулия получи номинация за "Грами" в категорията "Най-добро дамско поп изпълнение", но наградата бе присъдена на Селин Дион за "My Heart Will Go On".

Натали е социално активна, модерна жена, която инвестира популярността си в позитивни каузи като световната кампания Virgin Unite срещу бедността в света и борбата срещу рака на гърдата.

Първият концерт на певицата у нас се състоя преди две години.

Снимка: Серж Сетиян