ЬTV ще се опита да сложи щипка сантимент в ногодишната си програма, връщайки най-после на екран звездите на българската естрада.  В празничните дни ще бъде излъчен рецитал на любимците на народа, без които не минаваше нито един концерт по телевизията през 70-е и 80-е, писа "Уикенд".

Легенди като Лили Иванова и Йорданка Христова, заснети в Софийския университет на купона послучай 120-годишнината му, документиран от медията, забавляват зрителите. За разлика от тях БНТ не се е отчитала с новогодишна програма от края на 80-е, а преките излъчвания от концерта на площад "Батенберг" започнаха да втръсват.

Организаторите от Националното студентско представителство са почели още имена от славното минало на българската естрада като Катя Филипова, която ще изпълни вечнана си "Незабрава". Специално от Италия долетя и Росица Борджиева, за да изпее "Мила ваканция".  

След 15-годишно отсъствие от сцената ще се върне даже Роксана Белева - да изчурулка шлагера си "Не, не ми се прибира..." Зрителите ще видят още дует Ритон, Венета Рангелова, а Роси Кирилова ще изненада с "Хубава си, моя горо". Режисьор - Ласка Минчева.