Нели Рангелова ще представи новия си видеоклип в "Станция Нова" по "Нова телевизия" утре.

Интервюто на Нана с певицата е от в 15.45 ч.

"Станция Нова" започва с "Рулетка" точно в 10.00 ч. Ден след годежа – "Коя ще бъде булката на Митьо Пищова?". Веднага след това - "По пантофи" от семейната крепост на Илияна Раева и Наско Сираков.

В епизод 32 на "Съдебен спор" темата е "700 дни без вода", а истината и този път ще отсъди съдия Искра Онцова. Ищцата Митонка Христовска е завела иск срещу ВиКВраца, заради това, че две години живее без вода...

В "Отчаяните съпруги" - личната история на деца, която история не може да остави зрителите безразлични. Гости на Вихра и Мая ще бъдат най-младите звезди на "Забранена любов" - Яна Кузова, Любо Ковачев, Пламен Димов и Илияна Коджабашева. Сериалът на Нова ТВ започва отново на 20 май по "Диема фемили".

Напълно променената Цветелина ще представи авторския си проект с позитивни стихове, озаглавен "Фабрика за мечтатели", подкрепен лично от гуруто на позитивното мислене - Джон Кехоу. "Ателието на Отчаяните съпруги" отново ще даде ценни съвети за абитуриентите и това как да се преобразят, за да изживеят един приказен бал. В царството на гримовете ще се насладите на поредната зашеметяваща визия с професионален грим, този път на блондинка.

В "Най-добрата майка" с Ирина Сарачинова ще бъде показана историята на Катя Христова. Тя ражда три деца от трима различни мъже, които я изоставят и сама се бори с трудностите в живота.

Най-елегантните българи ще видим в класацията "Последно 10".

Коментатори по темата ще бъдат дизайнерките София Борисова и Антония Йорданова.