Невена представи най-новото си видео пред повече от 200 гости и журналисти в столичния клуб "Брилянтин" снощи.

На партито за премиерата на песента „Името ми” бяха Мишо Шамара, Драгомир Драганов, Дийп Зоун, както и колегите на Невена от двата сезона на "Мюзик Айдъл" - Теодор Койчинов, Тома, Нора и Ясен.  

Невена се качи на сцената в компанията на Стоян Роянов-Я-я и бийтбоксъра Скилър, за да представят парчето, записано с подкрепа на Nescafe "3 In 1", и в неговата английска версия – "Give It To Me". След това гостите бяха първите зрители на лента, режисирана от Среброто (екс-братя Мангасарян). По сценарий в него Невена е тайнствената непозната, а Я-я и Скилър отчаяно се опитват да разберат поне името й. В клипа се включват и танцьорите от брейк денс формация Слийпуокинз.

Кадрите вече могат да се видят ексклузивно в портала www.vbox7.com, както и на сайта www.nescafe.bg/nevena. Видеото ще бъде представено в сутрешния блок на "bTV" утре, а веднага след това тръгва по "City TV".

Текстът на песента в българския й вариант е на Ивайло Вълчев. Музикален продуцент е Венелин Венков, който изпълнява и барабаните в парчето.

Музиката е написана специално за Невена от много актуалния напоследък норвежки авторски екип "DSign Music". За много кратък период от време авторите се превърнаха в едни от най-популярните хит мейкъри в Европа. Техните песни са по върховете на европейските класации, изпълнявани от най-известните имена на поп сцената в момента.

В песента Стоян Роянов Я-я за първи път свири на индианска флейта. Стайлингът на Невена е заслуга на Мина Кайе.

„Много исках новото ми парче да бъде танцувално и „Името ми” е точно такова – свежо и ободряващо, парче, което те кара да танцуваш. Това е първият ми сингъл след дебютния ми албум „Без страх”, съвсем нов материал. Ще съм много щастлива, ако хората го харесат и се превърне в хит. Беше изключително удоволствие и голямо забавление да работим заедно с един толкова интересен и талантлив артист като Я-я и супер извънземния бийтбоксър Скилър. Няма такава колаборация! Наистина много се забавлявахме, дано и феновете да усетят енергията ни и това парче да стане част от всяко добро парти през сезона!”, казва Невена.