Сребърната финалистка от втория сезон на "Мюзик Айдъл" и носителката на наградата за Дебют на "БГ Радио" - Нора, ще направи едночасов сет за гостите на столичния пиано-бар "Bar & White" (в хотел "Кемпински") довечера.

Певицата ще представи разнообразна програма, в която освен световни хитове като „Not That Kind” на Анастейша и “Proud Mary” на Тина Търнър, младата звезда ще направи и авторската си песен “It’s Not Right”.

It’s not Right” (по текст на самата айдълка и по музика на Бисер Иванов) продължава да бъде едно от най-въртяните български парчета не само в родния, но и в ефира на гръцкия музикален канал "MAD TV". На годишната церемония на наградите на най-влиятелната музикална медия в южната ни съседка песента беше специално изпълнена от местна звезда. Мара Литро (финалист от гръцкото издание на риалити шоуто "Star Academy") направи версия на “It’s Not Right” на английски и гръцки, с хореография, вдъхновена от оригинала, дело на Милен Данков и студио "Dance Zone".

Клубният гиг ще започне в 23.00 часа. В пиано-бара айдълката ще изпробва за първи път на живо и съвсем новия си поръчков микрофон, марка "Shure".

В момента Нора е студент трети курс в Музикалната академия и освен че се готви трескаво за клубната си изява, се налага да полага усилия и за изпитите си. Веднага след участието си "Bar & White" тя ще трябва да се яви на изпит по пиано заедно с колежката си от третия сезон на ТВ шоуто – Маги Джанаварова.

Двете са състудентки в класа Поп и джаз пеене.