Нора заедно с новата си банда ще направи премиерен клубен концерт в "Sofia Live Club" от 22.30 ч. на 4 юни, петък.

Тя ще излезе на сцената, подкрепена от някои от най-добрите български музиканти: Бисер Иванов – китара (китарист на Лили Иванова, екс-Алегро), Поли Петрова  - бас китара, Калин Тонев – пиано, клавишни и барабаниста на D2 - Явор Александров.

Нора и нейната формация ще представят както авторски песни на Бисер Иванов и самата певица, така и кавъри на световни хитове в нови и нестандаратни аранжименти. Освен самостоятелните си сингли “It’s Not Right” и „Накъде”, изпълнителката е приготвила и своя интерпретация на култови парчета на Seal, Beyonce, Anastacia и други. В момента тя и бандата репетират усилено за концерта, въпреки множеството  ангажименти на всички – Нора е в изпитна сесия в Консерваторията и си взима изпитите с отличие, Бисер Иванов записва китарите за новия албум на примата на българската естрада – Лили Иванова, а Явор Александров е в подготовка за следващия диск на момчетата от D2. Нора ще отстъпи микрофона и на част от музикантите, които ще демонстрират своите вокални възможности. С интерес се очаква и премиерното рапиране на Явор в класически хит на Краля на попаМайкъл Джексън.

Телевизия "bbt" ще заснеме кадри от концерта, които ще бъдат излъчени ексклузивно в предаването „Звезден прах” от 16 часа на 6 юни,неделя.

В края на март Нора записа най-новия си сингъл „Накъде?”, а на 29 април се състоя премиерата на видеото с режисьор Васил Стефанов. Музиката отново е дело на Бисер Иванов, а текстът - на Нора.

Тя спечели второто място в "Мюзик Айдъл" 2 и успя да впечатли журито и публиката с невероятните си гласови възможности и изпълненията си на живо. След предаването стана артист на "Вирджиния Рекърдс". През лятото на 2008 пък получи предложение от Графа да запише дуетна песен с него. Двамата представят „Именно ти” на фестивала „Бургас и морето"2008,  където печелят трето място. Песента е една от най-ротираните в българския ефир.

Нора дори сама пише текстове, нейни са думите към песента, с която участва на "Евровизия" – "It’s Not Right", първият й самостоятелен сингъл. Ремиксът на парчето се превърна в един от най-големите поп хитове за изминалата година. Вокалистката бе отличена със статуетка за дебют на наградите на "БГ радио" за 2009. „It’s Not Right” се превърна и в един от най-ротираните видеклипове на гръцкия музикален канал "MAD" в Гърция, като една от големите млади звезди в южната ни съседка - Маро Литра, направи кавър на песента по време на последнитенагради на телевизията в Атина.

Бисер Иванов, китара:

Той е автор на музиката както на дебютния сингъл на Нора – "It’s Not Right" – така и на новата й песен - "Накъде?". Бисер е един от най-популярните български китаристи, работил с групите Алегро и Аналгин, както и със световноизвестния цигулар Васко Василев и солистите на "Ковънт Гарнър". В момента записва с Лили Иванова, композира за нея като „Сам”, „Искай до край”, „Нека спре” и „Между стените на вятъра”, които ще влязат в новия албум на примата. Бисер е и сред най-търсените имена за различни студийни проекти през последните години.   

Калин Тонев, пиано:

Работил заедно с Бисер в група Алегро, Тонев е син на известния български диригент и композитор Христо Тонев. Паралелно с концертните и студийни проекти се подвизава и като музикален редактор и водещ в БНР на две предавания, специализирани за рок и алтернативна музика ("Рок лавина" е всяка сряда вечер по "Хоризонт"). През 2008 година заедно с Бисер, Калин издава авторски инструментален албум в прогресив рок звучене, отразен в специализирани чуждестранни музикални сайтове.

Поли Петрова, бас китара:

Поли е нежното попълнение в групата на Нора, завършила Музикалната академия със специалност бас китара. Тя е второ поколение басист - дъщеря е на музикант от Диана експрес. Поли е позната на част от публиката с изявите си в група Аудио вижън, а през останалото време е тонрежисьор в БНР.

Явор Александров, барабани:

Явор е барабанист на една от най-добрите съвременни български рок групи – D2. Освен с работата си в групата, той е изключително търсен музикант за студийни записи и проекти. Заедно с колегите си от D2, Явор е свирил на някои от най-престижните фестивали в Европа като "Exit" и "Rock & Coke". Участник е в редица благотворителни изяви в подкрепа на млади музикални таланти.

Преди D2 Яшо въртеше палки за Херман'с Улф Бенд.