Множество страшни герои ще оживеят на сцената в X Factor през седмицата на Вси Светии.

Поредното издание на музикалната надпревара ще бъде излъчено по "Нова телевизия" днес.

Осемте финалисти са подготвили впечатляващ спектакъл за Халоиун с песни на Линкин Парк, Майкъл Джексън, Шерил Кроул, Джамиракуай, Металика (Metallica) и много други.

Плашещи костюми, специални хореографии, прически и грим ще направят празника още по-страховит. Общи изпълнения и нови групи, създадени само за този концерт, ще накарат зрителите да настръхнат пред екраните. Кои участници ще изпълнят "I Was Made For Lovin’ You" на Кис, "Enter Sandman" на Металика и тоталния хит на Депеш Мод (Depeche Mode) - "Personal Jeasus", ще стане ясно от 20.00 часа довечера.

Графа ще седне тази седмица на стола на Васко Василев. Музикалният продуцент на X Factor, изпълнител и композитор ще се представи като ментор на участниците в категория "Момчета", оценявайки представянето им. Ще успее ли изпълнителят на "Никой" да се справи с тази задача, ще видим в шестия концерт на живо.

Ще бъдат излъчени и интервютата на осемте финалисти с журналиста от "Нова телевизия" Милен Цветков и колегите му Кристиана Кръстева от списание "Блясък" и Паола Хюсеин от вестник "24 часа".

Участниците за първи път ще усетят тръпката от провокативните въпроси и ще докажат дали са готови да отговарят на светския интерес към личния им живот.