Нова парти поредица, инициирана от неуморния тандем The Smugglers Collective, ще зарадва феновете на ретро звученето и танците до сутринта.

Първото издание на Twist And Shout ще се състои в столичния клуб Terminal този четвъртък, 22 януари.  По време на вечерта ще се срещнат музиката от 50-те години, когато рок-ен-рол и ритъм-ен-блус изпълнителите са владели радиокласациите и поп и рок хитовете от 60-те години, първите суперзвезди на музикалния свят, направлението и и британската вълна.

За музикаланата селекция на Twist Аnd Shout ще се грижат диджеите The Smugglers Collective, а специален гост на вечерта ще бъде ShakerMaker, отговорен за популяризирането на брит саунда през последните няколко години у нас.

Събитието ще пренесе гостите в света на легенди като Elvis Presley, Little Richard, Ray Charles, The Beatles, Rolling Stones, Jackie Wilson, James Brown, Chuck Berry и много други. Ще бъде обърнато специално внимание и на актуални изпълнители в съответната стилистика като Nick Waterhouse, Jack White, Raphael Saadiq, JD McPherson, Ray Collins Hot Club, The Black Lips, Miles Kane, BRMC, The Black Keys, The Drums, Kasabian и други.

Идеята, която стои зад събитието, е да се създадат колаборации между различни диджеи всеки със своя специфичен стил и любимо десетилетите или стил в музиката и да се представи пред феновете по-широк спектър на винтидж музиката, от 50-те до 60-те и 70-те години на миналия век.

Twist And Shout ще започне точно в 22.00 ч. Вход: 6 лв.

Terminal 1 e на улица "Ангел Кънчев" 1.