Хиляди фенове обявиха, че ще окупират и двете зали на столичния клуб Mixtape 5 вечерта на 31 декември.

Заплашват да останат чак до сутринта! От щаба на персонала в клуба уверяват, че ситуацията е под пълен контрол, обявиха неуморните диджеи The Smugglers Collective, които са "забъркани" в организацията на веселбата.

Според обезумелите купонджии обаче, нетрадиционната музикална селекция, която обединява три коренно различни течения, крие реалната опасност да наруши целостта на асфалтовата настилка на бул. "Черни връх", който минава точно над столичния клуб. Инженери от Петъкската академия на неуките дори твърдят, че култовият Мост на влюбените вероятно ще се наклони, с което обликът на града ще се промени завинаги.

Събитието е под надслов Think Global - Party Local!



На въпросa на медиите защо смятат да посрещнат Новата 2014 в този клуб,  запитаните посочват като основна причина уникалното разнообразие от стилове. 11 от 8 споделят мнението, че за първи път в българската клубна история на една сцена се събира "каймакът" на балканската кръв в родната музикална общност.

Уикеда  ще изпълнят  "задължителното" новогодишно Дунавско хоро в собствен стил.на останалите изпълнители.

 В интригата, естествено, са и The Smugglers Collective, които бяха заловени наскоро с няколко терабайта взривоопасен електро-суинг, Selector Lazy Face бе забелязан да се съблича зад пулта, а самият Коста Костов е преследван в цяла Европа заради радикална музикална пропаганда, насаждаща балкански фанатизъм.

Зад пулта ще се развихрят още Bashmet, Monk, Dharba и Tommy Gun.

Според ценралния щаб в клуба, трите основни музикални платформи, върху които окупацията ще настани своите фракции – суинг, ска и дръм-ен-бейс, ще бъдат стратегически разпределени в двете зали с идеята за всекиго по нещо. С тази маневра организаторите се надяват да минимализират материалните щети, както и да предоставят на "окупаторите" възможност да слушат по всяко време онзи стил, който пасва най-добре на новогодишното им настроение.

Билети:
 ограничен брой на предварителна продажба - 20 лв., в мрежата на Ticketstream - Office 1 Superstore, M-Tel, Orange, Technomarket, магазин "На тъмно", клуб "Строежа" и бар "Петък".



На място в деня на събитието до 00.00 ч. - 20 лв.

, после - 30 лв., а след 04.00 ч. - 10 лв.