"Както преди", първият сингъл на новата група на Дичо - V.O.X., "вече има видеклип.

Той ще бъде представен в Sofia Live Club на живо от 19 часа на 24 септември.

Наред с него бандата ще изсвири и други свои парчета.

Бившият фронтмен на D2 събира новата си формация и след 8-месечни репетиции, творчески търсения и свирене пред публика, музикантите са готови със своята концепция и насока.

Резултатът? “Като преди”. Музиката и текстът са на Дичо, а аранжиментът - на останалите момчета: Атанас Касабов – барабани, Иван Велков – китара (до фронтмена на снимката вдясно), Христо Христов – китара и Мартин Николов – бас, до един утвърдени и професионални музиканти с богат и много ценен сценичен, звукозаписен и творчески опит.

Видето е дело на нашумелия напоследък режисьорски екип – Адриана Янкулова и Йордан Банков. Интересен е изборът им на локация за снимки. Специално за случая е получено разрешение за уникалната девствена природа на защитена местност край язовир “Студена”.

Освен самата група в кадрите участват и приятели на нейните членове. Важна част от снимките е и бял кон, който за отрицателно време се превърнал в любимец на всички.

След като напуска D2, певецът започва работа по солови с парчета един от китаристите на P.I.F - Иван Велков. При поредно аранжиране, двамата стигат до извода, че трябва да направят банда. Следват среща и обсъждане с Ицо, Марто и Наско (също членове на P.I.F.). Така се ражда V.O.X.

Проектът е готов с част от песните за цял албум.

Дичо Христов - вокал: роден в София на 1 декември 1973

Атанас Касабов - барабани: роден във Велинград на 8 ноември 1982

Иван Велков - китари: роден във Варна на 23 май 1976

Христо Христов - китара: роден в Пловдив на 27 януари 1981

Мартин Николов - бас: роден в София на 17 юни 1980