Новите модни тенденции на марките, чиито магазини се помещават в "Сердика център", ще бъдат представени екстравагантно днес и утре.

Презентацията ще се състои между 15.00 и 18.00 часа.

Резидентът на "Кълчър бийт" и "Брасери" - DJ Гаро (DJ Garo), е подготвил няколко завладяващи сета специално за модните събития. Изявеният столичен диджей е заложил на горещите ню диско, фънк и хаус, обясниха организаторите.

Водени от ярките акценти в тоновете и залагайки на зеленото, домакините акцентират на еко-тренда в модата - от декорите, през зелените барове, еко-коктейлите и био-храната.

Центърът ще отвори врати не само за почитателите на модата и актуалната музика, но и изкушените от здравословния лайфстайл. На кетуолк сред цветна градина, между вишневи дръвчета и зеленина, модели ще покажат основните тенденции пролет-лято 2011 с марките Kenvelo, LTB Jeans, Cropp Town, House, Revisited, Pierlucci.

Барманите пък ще демонстрират уменията си в смесването на био-коктейли. Два зелени фреш бара ще бъдат разположени във вишневата градина на комплекса. Био- и еко-здравословни храни и напитки ще радват вкуса и настроението на всички посетители. Всеки от присъстващите ще получи безплатна напитка Bionad, осигурена от "Зелена Земя", и чаша от био-кафето Gioia на zravoslovno.com.

Организаторите са се погрижили посетителите да си изкарат максимално забавно, докато събират идеи как да освежат гардероба си. Всички гости на следобедните модни партита ще получат до 15 % намаление за сетовете, показани на ревютата. При покупка на един чифт дънки от LTB Jeans, подаряват още един.

А покана за двама двама за ексклузивното ВИП-ревю на "Сердика" на 14 април ще спечелят тези, които пазаруват директно по време на следобедните пърформънси.

От търговския център предоставят шанса на някои от посетителите да бъдат консултирани от професионален моден експерт за индивидуалния си стил на обличане, за модните цветове и малките трикове в комбинирането на дрехи.