Предложение за брак, сблъсък на характери и йога на смеха са само част от първите забавни моменти, през които водещите Джуджи, Златка и Кристина Патрашкова ще преминат, търсейки отговор на въпроса "Какво искат жените".

Първият епизод на новото съботно предаване ще дебютира по Нова ТВ от 12.00 ч.тази събота, 13 април, а първите, които ще се осмелят да се изправят лице в лице с трите дами, са Димитър Ковачев - Фънки (на снимката с Къци Вапцаров и Ники Кънчев), Цветелин Кънчев и Цецо Елвиса. Домакин на съботния обяд ще бъде ко-водещата на "На кафе" Деляна Маринова – Джуджи. Градусите ще се покачат още в кухнята, където Криси Патрашкова ще се обиди на Джуджи. Ще се сдобрят ли преди да дойдат гостите и ще успеят ли да мелят брашно заедно?

Не по-малко емоционално ще премине и обядът на масата, където ще има от всичко по малко – Патрашкова ще получи обяснение в любов, на Джуджи ще й омекнат колената от песен на Елвис, а Златка ще остане безмълвна от неочаквано предложение за брак. Срещата им ще бъде подправена с йога на смеха, песни, пикантни разговори и много настроение, а мъжете ще бъдат подложени на истински кръстосан разпит – кой от тримата е мъж под чехъл и изневерявали ли са някога на жените си, са само част от темите, които трите дами няма да им спестят.

Фънки, Цветелин Кънчев или Цецо Елвиса ще впечатли най-силно дамите? Кой от тях ще ги разчувства най-много? Кой ще ги разсмее?

И най-важното – кой ще спечели титлата "Жените искат теб", ще стане от предаването днес.