Във връзка с прекратения поради технически причини концерт на Болкън Бийт Бокс (Balkan Beat Box), организаторите на събитието - EventEase Теам, излязоха с официално изявление, според което българските почитатели да очакват втора изява на бандата у нас.

"EventEase и Болкън Бийт Бокс благодарят на всички фенове, които закупиха билети за първия концерт на групата в България. За реализирането на този концерт на 25 август бе вложена много работа, желание и енергия.

Екипът на EventEase се надява всички да са се забавлявали през 60-е минути, в които групата се раздаде до последно на сцената. Неочакваното приключване след акустичната импровизация на музикантите, която доведе феновете до пълен екстаз, се наложи поради срив в захранващия ток, който изгори основния озвучителен пулт на концерта. Дори предвиденият за целта резервен генератор не успя да възстанови необходимата мощност, за да захрани звука и инструментите на групата в минимални работни нива. Възникналите форсмажорни обстоятелства се оказаха непреодолими за организатора и съответните технически екипи, ангажирани за концерта, които се извиняват за неочаквания край на събитието.

За да се реваншираме и компенсираме всички посетители,  възможно най-скоро ще бъде организиран втори концерт на групата. Смятаме, че създаденото настроение, емоция и енергия от музиката, Болкън Бийт Бокс и публиката бе неповторимо и трябва да се повтори и изживее отново и до край!

За всеки закупил билет, независимо дали на входа преди концерта или предварително, от понеделник (29 август) до 2 септември (петък), ще преиздадем безсрочни и безплатни билети (покани) за следващия концерт на Болкън Бийт Бокс, чиято дата ще бъде обявена веднага след съгласуване с мениджмънта на групата.

Преиздаването на новите безплатни билети (покани) ще се осъществява в клуб "Порк Пай" (Pork Pie), всеки ден от 18.00 до 22.00 часа от 29 август до 2 септември, след предоставяне на останалата част от билетите, закупени от мрежата на Eventim.bg, директно от клуба или на входа преди концерта.

Надяваме се да проявите разбиране и търпение, за да изживеем заедно и до край концерт на Болкън Бийт Бокс в София".
 
EventEase Team

http://dox.bg/files/dw?a=1eb3f9fbd