След месеци на спекулации във връзка с възможен нов диск и ново турне по повод 50-годишнината им, членовете на Ролинг Стоунс (The Rolling Stones) започнаха работа в звукозаписно студио в Париж миналата седмица, предадe Contactmusic. световните агенции.

Мик Джагър (Mick Jagger) дори написа съобщение в Twitter, че групата мисли усилено в студиото. Рок легендите бяха в Ню Йорк през април за снимките на документален филм на HBO, който ще бъде показан през есента. Освен това членовете на групата се събраха през юли в Лондон, за да подкрепят изложба за 50-годишната им кариера.

Тогава Кийт Ричардс (Keith Richards) заяви, че групата ще се събере отново, за да обсъди нови записи, които да бъдат включени в нов албум, първия след "A Bigger Bang" от 2005. Говори се, че членовете на бандата подготвят и турне. През юли Мик Джагър заяви, че групата ще свири на живо през есента.

"Определено ще ни видите заедно скоро. Забавно е да свирим отново заедно и изникнаха един куп спомени. Не мога да повярвам, че минаха 50 години. Със сигурност искаме да направим няколко концерта", увери cър Джагър тогава.