Световният моден канал "Fashion TV" ще започне да предава и от България през есента.

В чест на бъдещото встъпване на канала у нас, бе организирано парти в "Бедрум" на Слънчев бряг.
 
Гости на събитието бяха Орлин Горанов, Калина Коцева - главен редактор на списание „Блясък”, Яна Табакова - главен редактор на списание „Бюти”, Наталия Караянева - мебели „Варано”, Тодор Славков, Румен Бояджиев, Диана Великова и Деян Петрински от "Expose Model".

По време на партито бяха представени три ревюта. Верига магазини "Seven Seconds" показаха пред гостите бельо на марките - "Cotton Club", "Marlies Dekkers", "Schanlle", "MED", "Princesse Pam Pam".

"SSG" се представи с най-новите колекции на Стефан Хефнер, Роберто Поратти и Ио Си, които включват колиета, гривни, обици и пръстени с брилянти и перли.

Като за финал турската модна къща "Gizia" показа уникални летни цветове и материи, с които лятото със сигурност ще бъде по-прохладно.

Специален гост на вечерта беше Наталия Доленко, която пристигна директно от Лондон за събитието. Тя е носител на титлата - най-добър млад дизайнер за 2009 година, според "FTV". Участвала в седмицата на модата в Дубай, където с нейни тоалети дефилира моделът на "Expose Model" Диана Иванчева,  избрана от Доленко да дефилира и на ревюто и в „Бедрум” – Слънчев бряг.

Международните участия не свършиха дотук. От Италия гостува и представи колекцията си от рокли и бански Джино Явароне - собственик на италианския моден гигант "Yes London".
 
За настроението на гостите се погрижи младата надежда на българската клубна сцена Мартина.

Заедно с нея да подгреят присъстващите излязоха танцьорките Биляна Йотова, Невена Воденичарска и Цвети Аврамова.