Повече от 20 години Орлин Павлов - един от най-обичаните и завладяващи гласове на българската музикална сцена, ще зарадва феновете си с феерично лятно турне.

Обиколката ще започне на 22 юли в летния театър "Бунарджика" в Пловдив, за да продължи на брега на нашето Черноморие:

• 28 юли: Царево, летен кинобар
• 2 август: Созопол, Амфитеатър
• 4 август: Свети Влас, Амфитеатър Арена
• 22 август: Бургас, Летен театър

В рамките на двучасовото шоу почитателите на Орлин Павлов ще имат възможността да видят на живо аудиовизуален концерт-спектакъл, включващ емблематични парчета от първия самостоятелен албум на певеца "Още малко", както и най-популярните и любими на публиката песни.

В програмата ще прозвучат "Секунда", "Всяка година по същото време", "Още малко", "Заедно" и "Див Рай" - един от последните хитове на популярния у нас певец. Тези песни имат специално място в сърцата на хиляди българи.

Предстои вълнуващо музикално-артистично пътуване, в което ще се преплетат букет от жанрове: поп, джаз, суинг и фънк. На сцената заедно с Орлин ще забият отново едни от най-добрите български музиканти, сред които Милен Кукошаров (пиано), Мирослав Иванов (китара), Кристиан Желев (барабани), Емилио Мархолев (тромпет), Евден Димитров (бас), Стефан Стефанов (пиано), Велислав Стоянов (тромбон), Мартин Ташев (тромпет и вокали) и Владислав Мичев (тромбон). С тези талантливи имена незабравимите емоции са гарантирани.

Билети - през мрежата на Eventim.

Не пропускайте шанса си да получите наслада от невероятното музикално шоу на живо под звездите, приканиха организаторите.

Още за Орлин Павлов и турнето - на Фейсбук и Instagram страниците на певеца.