Орлин Павлов ще гостува в The Lounge Bar, Свети Влас.

Популярният изпълнител ще изнесе концерт от 23.00 ч. на 8 август, петък, по покана на Event Zone.

Една от най-ярките музикални звезди на съвременната ни сцена е израснал в семейство на оперни певци. През 1998 се явява на кастинг за шоу програма в клуб "Опера" в София, където работи заедно с Галя и Миро от КариZма, певицата Тони и пианиста Живко Петров. Дълго време е вокал на група Каффе. След четири години с бандата, през 2006 започва самостоятелна кариера. Първият му сингъл е "Мечтаеш ли", а по-късно записва песента "Обичай ме за 5 минути".
 
През лятото на 2010 се появява дуетът му с Белослава "Всяка година по същото време", а през ноември същата година излиза вторият самостоятелен сингъл на Орлин - "Чикаго". Записвал е песни и със Светла Иванова, Ангел Заберски-син, Любо Киров, Графа, Бобо. Всеки музикален проект, в който се включва, е изключително успешен. За него колегите му казват, че е "победител по призвание и съдба". Ани Салич го представя така: "Той разбира от всичко – от музика, от танци, от театър, от кино, от телевизия… и от любов".
 
Успоредно с кариерата си в поп музиката, Орлин се изявява активно и в киното. Той изпълнява главната роля в "Живи легенди" на режисьора Ники Илиев, а едноименният сингъл към него излиза в края на 2013.

Концертът на Орлин Павлов е част от поредицата на Event ZoneSummer Session Concerts, заедно с Alice Francis, Васил Петров, Теодосий Спасов, Виктор Чучков и много други.

Билети можете да закупите на място на цена от 10 лв.

За повече информация посетете:
http://theloungebar.eu/events/
http://www.eventzone.bg/