Орлин Павлов ще пее от 22.00 ч. в "Sofia Live Club" довечера.

Това не е негова първа изява в набралия звездна слава клуб.

Музикантът се представи като вокален солист в проекта "Singin’ Star", съпроводен от триото на Живко Петров - J.P.3, през септември.

Павлов отправи джаз поглед към музиката на предишната си група - Каффе, но интерпретира и кавъри, прочути от джаз звезди като като Джейми Кълъм, Майкъл Бубле и Франк Синатра.

Орлин Павлов е роден на 23 април 1979 в София. Любовта му към музиката е наследствена – родителите му са оперни солисти на Пловдивската опера от 30 години – Орлин Павлов-старши е бас, а майка му Тиха Генова е сопран.

През 1998 се явява на кастинг за шоу програма в столичния клуб „Опера”, където работи заедно с Галя и Миро от КариZма, певицата Тони, пианиста Живко Петров, както и с други популярни български имена в забавната музика по отова време.
 
През 2002  Орлин е поканен да стане вокал на група Каффе, част от която са и музикантите Милен Кукошаров – кийборд, Валери Ценков – барабани, Георги Янев – китара, Мартин Ташев – тромпет, Венцеслав Марков – бас китара и Веселин Веселинов (Еко) – бас китара.

Пикът на популярността на групата идва с победата й на първия конкурс за българска песен на „Евровизия“ през 2005. През 2007 участва в танцовия спектакъл „36” на Театрална работилница СФУМАТО.

След четири години с група Каффе през 2006 Павлов започва самостоятелна кариера. Първият му сингъл е “Мечтаеш ли”, а по-късно той записа песента “Обичай ме за 5 минути” и дуета със Светла Иванова “Сладка отрова”.

Успоредно с музикалната и танцовата си кариера Орлин се изявява и като рекламно лице на марки дрехи и играе малки роли в холивудски продукции, снимани у нас.

Двамата с Яна Акимова победиха в първото българско телевизионно състезание „Dancing Stars” през декември 2008.