Столичният клуб "Строежа" ще бъде домакин на уникално събитие от 22 часа на 27 януари.
 
Група Остава обещава да подари на феновете незабравим концерт под мотото "Остава свири "Пинг-понг" по случай 10 години от издаването на знаковия не само за своята дискография, но и за целия модерен български рок албум.

Дебютният проект ще бъде ретиражиран от музикален център "Рива Саунд". Ограниченият тираж, който ще включва и неиздаван досега ремикс на "Ще дойдеш ли с мен?", ще бъде пуснат за продажба за първи път на юбилейния концерт на промоционална цена от 7 лв. Всеки, който го закупи на място, ще получи тематичен подарък. Друга изненада ще бъде и юбилейната обложка на "Пинг-понг", създадена специално за новия тираж на албума.

Феновете ще могат да чуят всички песни от албума, между които хитовите "Ще дойдеш ли с мен?", "Поля от слънчогледи", "Ние сме волни", "Празен кадър", както и рядко изпълняваните "Моята борба", "Ти", "Камера". Сред специалните гости ще бъдат Гурко от Анимационерите и Кока от Блуба Лу (Bluba Lu). Диджейските сетове около живите изпълнения са поверени на Shakermaker от Britspotting DJ Team. Вратите отварят с тематична музика в 20 часа.

Билети за концерта - в мрежата на Ticketstream.bg., касите на вериги магазини "Офис 1", "Техномаркет", "М-Тел", "На тъмно", "Ориндж", "Мултирама", както и на място в клуб "Строежа". Цената им е 10 лв., а броят е ограничен до 250. Препоръчваме предварително закупуване на билети, съобщиха организаторите.

Въпреки че групата е основана през далечната 1991, музикантите издават първия си албум чак през 2000, записан в студиото на "Жълта музика". От "Пинг-понг" излиза един от най-големите хитове на бандата - "Ще дойдеш ли с мен?". Песента печели наградата на телевизия ММ за най-добра рок алтернативна песен на 2000. Вторият сингъл - "Мъничко човече", вижда бял свят през 2001 и печели по безапелационен начин наградата на телевизия ММ за най-добра рок алтернативна песен на 2001.

Събитието се осъществява по инициатива на "Строежа" и с подкрепата на Ballantine’s!

Още - на:

www.ostava.com
www.stroeja.com