Кулинарното шоу "Черешката на тортата" ще поднесе тази седмица богато меню, включващо рок-ен-рол, аристократични ястия и кръшно хоро.

Виновни за това ще бъдат актрисата от Народния театър Карла Рахал, радиоводещата Елена Бозова, най-добрият двойник на Краля на рока - ЦецоЕлвиса, коафьорът Григори Кюлев–Гого и човекът "Сделка или не" Румен Луканов.

Първи масата ще сложи Цецо Елвиса. Той ще посрещне гостите си с кралска рок-ен-рол трапеза, на която ще сервира дори любимите бургери на Елвис Пресли. Безспорен хит на вечерта ще се окаже специалният стол на удоволствията в дома му.

Елена Бозова, известна на зрителите на "Черешката на тортата" с ролята си на кокалянски делфин от гостуването на Катето Евро, ще бъде домакин във вторник. Тя ще приготви здравословно меню, а гостите ще я наградят с първо място в конкурса-изненада за вечерта.

В сряда участниците ще потънат в аристократичен разкош сред меню от кралски скариди и сьомга. В ролята на перфектен домакин зрителите ще видят актрисата Карла Рахал. За финал всички заедно ще дадат тон за песен и ще попеят, защото "който пее, зло не мисли".
 
Коафьорът на звездите Гого Кюлев ще покаже в четвъртък, че освен прически, може да прави и хляб. Изисканата му трапеза ще изненада всички гости, а вечерта ще приключи в клубна атмосфера.

Финал на кулинарната седмица ще постави водещият на "Сделка или не" Румен Луканов. Мястото на вечерята ще бъде не къде да е, а на сцената на телевизионната игра. Известният водещ ще направи своя дебют в кулинарията и ще се окаже истински майстор в приготвянето на палачинки.

Истински фолклорен ансамбъл ще развее байряк в студиото - за десерт, а гостите ще тропнат кръшно хоро.

"Черешката на тортата" се излъчва всеки делничен ден от 20.00 ч. по "Нова телевизия".