Афишът на столичния джаз-бар Soul In Da Hole обещава да зареди с настроение всички посетители, дори и тези с най-разнообразни предпочитания през настоящата седмица, след като подобаващо закри миналата със зноен джем сешън на Мишо Йосифов секстет и бенда на Конча Буйка (Concha Buika).


20 април (вторник) Старо Харо и Генчо Въртовски

Генчо Въртовски
е един от доайените на джаза в България. Бил е най-търсеният и известен тромпетист в края на 70-е и 80-е. Заедно с неговия квинтет ветеранът ще представи изключително стилна джаз програма. Купонът започва в 21.30.

21 април (сряда) D’Souls

D’Souls разцепват мрака, демострирайки велики хитове на Marvin Gay, Тоwer Оf Power, Джос Стоун (Joss Stone), Джордж Дюк (George Duke) и още легендарни имена от епохата на Мотуан. Щастливците сте вие, а виновниците са Росен Кукошаров (вокал), Диана Гаджонова (вокал), Димитър Льолев (сакс), Ивайло Стайков (клавишни), Александър Леков (бас) и Атанас Господинов (барабани). Стартът е в 21.30 ч.

22 април (четвъртък) Петър Момчев, Венци Благоев, Мартин Дойкин, Димитър Димитров

Този квартет, състоящ се от най-ярките представители на би-боп школата в България, ще ви накара да се замислите що е то джаз и има ли то почва у нас, плъзвайки се нежно по сетивата и превръщайки вечерта в незабравимо музикално изживяване...

23 април (петък) Сцена на младите лъвчета

21.00 ч. Тони Златанов & Тhe Golden Project представят...

Нашумялата певица Алекс Жекова и бандата 4Give ще поднесат голямата изненада на вечерта. Ще имате удоволствието да бъдете първите, чули на живо техните най-нови авторски композиции. Изпълнителката ориентира стила си в красива симбиоза от фънк, рок, поп и соул, като плътно зад нея са музикантите Емануил Тотев (китара), Мартин Стефанов (бас), Тони Златанов (пиано), Емо Пехливанов (барабани). Иначе Тони Златанов и неговият Тhe Golden Project за пореден път ще ви отвинтят главите с невероятни соул изпълнения.

Интерпретации на тема Stevie Wonder, Ray Charles, Ролинг Стоунс (The Rolling Stones) (на снимката), Pink Floyd, Bonney M, Jamie Cullum, Rihanna и други ще настроят за жесток петъчен купон.

23.00 ч. Джаз трио Night: Милица Гладнишка, Васил Спасов, Георги Дончев

Спокойно бихте оприличили Милица Гладнишка на световна джаз звезда. Ще се убедите в това този петък в компанията на пианиста Васил Спасов и басиста Георги Дончев.

Фантастична музикална вечер, гарнирана с невероятния глас на Милица, обещават от управата на клуба.