Дженифър Лопес (Jennifer Lopez) и Марк Антъни (Marc Anthony) няма да се развеждат.

Семейният живот на музикалното семейство е бетониран отново, след като съпрузите се доверили на психотерапевт, който им дал акъл да спят в отделни стаи, делейки поравно грижите за близнаците в съседното помещение.

По-малко от три месеца се оказали абсолютно достатъчни за експеримента, като резултатите от подобно съжителство са едновременно горещи и нежни отношения, разкриха близки до звездната двойка пред сп. „Нау” неотдавна.

Днес – повече отвсякога, между Джей Ло и  царят любов и разбирателство, а чувствата им изживяват небивал разцвет, доверят приятели на вокалиста, който възнамерявал да възпее ситуацията в бъдещ дует със съпругата си.

„Той дори откри музикални заложби у Макс (едното дете - б.,р.), пуска го да реве на воля и казва, че в парчето могат да се включат тримата. Марк не  е готов да живее в самота – първото нещо, което чака да чуе като се прибере у дома, е смехът на близнаците и това как Джени клюкарства с дружки по телефона”, издават от неговия мениджмънт.

Самата певица, иначе стисната на изявления, се похвалила пред свои приятелки как мъжът й се държал с нея като с гадже и си искал секс с огромен букет червени рози, скъпи парфюми и други джентълменски жестове.

„Любехме се безпаметно сетне”, не скрила екзотичната мучача.

Тя обаче имала и своята малка тайна, свързана с талисманите, които носи против уруки.

Изглежда ще се окажат прави онези таблоиди, които писаха още в началото на годината, че идеята на Джей и Марк за публично разтрогване на брака навръх Свети Валентин е менте, чисто и просто PR блъф.