Парис Хилтън (Paris Hilton) - богата наследница, която вече се пробва като певица и актриса, сега пожлежда към политиката.

27-годишната блондинка пусна в сайта funnyordie.com клип, в който заяви намерението си да премери сили в битката на президент на САЩ с "този сбръчкан беловлас позьор" и се закани да боядиса Белия дом в розово, ако бъде избрана. За вицепрезидент пък си харесала Риана.

Всъщност, клипът е насочен срещу кандидата на републиканците Джон Маккейн. Тези дни по телевизиите бе пусната негова реклама, в която той оприличи опонента си Барак Обама с Парис и Бритни Спиърс, припомня "Труд". Намекът бе, че кандидатът на демократите е доста далеч от реалността и повече прилича на поп звезда, отколкото на сериозен политик.

"Здравей, Америка. Аз съм Парис Хитлън и също съм знаменитост", започва наперената блондинка, облечена само по бански и излегнала се на шезлонг до плувен басейн.

"Само че аз не съм старомодна и не обещавам промени като тези на онова момче. Просто съм секси", продължава тя.

След това Хилтън благодари на Маккейн, че я включил в предизборния си клип, с което я накарал да се кандидатира за президент.