Група P.I.F. дава на феновете главна роля във видеото към новия си сингъл "Юли".

Снимките ще се случат под формата на флашмоб с продължителност 2 минути и 50 секунди, колкото трае и самата песен. Желаещите да подкрепят Димо Стоянов (вокали), Иван Велков (китара) (най-вляво на снимката), Мартин Профиров (барабани) и Юрий Божинов (бас) трябва да дойдат на столичния булевард "Витоша" в 18.30 ч. на 24 юни, сряда. От почитателите на звездната алтернативна банда се иска да научат текста и да пляскат в ритъм.

Точно в 19.00 ч. Димо ще излезе от входа на метростанцията при аптеката и ще тръгне по "Витоша" по посока Съдебната палата до фонтана. Пред него ще вървят оператори. "Когато подмина мястото, на което сте седнали, ви каня да станете и да тръгнете след мен, пеейки припева и пляскайки с ръце. Така ще вървим заедно чак до странния фонтан, или до края на песента", разяснява фронтменът.

Всеки, който иска да снима с телефона си, е добре дошъл и може да качи клипчето си във Фесйбук профила на P.I.F. Най-подходящите кадри ще бъдат включени във видеото на "Юли", като в него ще бъде изписано и името на автора им.

"Нека всеки си облече най-цветните дрехи! Колкото по-шарено и шантаво,толкова по-добре! Ретро костюми, футуристични костюми, балони, хвърчила, цветя, конфети, парти свирки и шапки – донесете каквото ви сърце иска!", прикани певецът.