Б.Т.Р. обявиха музикантите, които ще забият заедно с тях на мегалайва за представяне на дългоочаквания им нов албум "Защо".

Както MySound.bg нееднократно писа, концертът е в столичната зала "Универсиада" от 20.00 ч. на 5 юни (четвъртък).

Специални гости на шоуто са поп дивата Мариана Попова, пианистът-виртуоз Ясен Велчев, майсторът на перкусиите Стоян Янкулов Стунджи, гайдарят Кирил Николов, изцяло дамският квартет Стрингс и легендарният пианист Антоний Георгиев-Тонто от Ахат, който ще свири на нетрадиционен за него инструмент.

Многообразието от изпълнители идва от разностиловите парчета в новия албум, едно от които Б.Т.Р. вече представиха като трети сингъл от диска - пауър баладата със симфоничен аранжимент "Несбъдване". Една от другите големи изненади ще е песен, смесваща рок и български фолклор в уникален фюжън.

Една от най-успешните български рок група за последните две десетилетия ще представи както парчетата от новия си албум, така и най-любимите на публиката песни от репертоара си. Затова мотото на концерта е "20 години в един концерт".

Билетите за събитието се продават в касите на "Тикетпро" и онлайн на ticketpro.bg, а местата в залата са ограничени, така че всички, които искат да присъстват на този исторически концерт, по-добре да побързат със закупуването им.