Новият сезон в столичния клуб "Ялта" започва ударно със сет на Пит Тонг (Pete Tong).

Живата легенда на британската електронна сцена - постигнал всичко в кариерата си и спечелил безрезервно любовта на публиката, ще се изяви на 22 януари, събота.

По време на предишната си визита в България - на фестивала Solar Summer 2009, гостът взриви плажа в Слънчев бряг с постепенно награждащ ритъм, който премина в избухващо дийп хаус звучене.

(http://www.youtube.com/watch?v=rpi9-qsFXJ0&feature=related ).

"Беше много хубаво, фантастично. Затова се връщам. Хубаво е когато се връщаш там, където ти е харесало, чувстваш се страхотно и вече знаеш какво да очакваш", споделя той преди да пристигне отново у нас.

Пит Тонг е определян като един от законодателите на световната клубна сцена, с многобройни признания и успехи.

Освен участията му във всички най-големи фестивали, резидентството в Pacha, задължително трябва да припомним и легендарното му предаване по BBC Radio 1 - Essential Selection, което води повече от две десетилетия. В българския ефир той също има запазено място – всеки петък от 20 до 22 часа по радио Nova, които са съорганизатор на предстоящото парти.

Емоцията, която създава музиката му обаче, може да бъде усетена истински само когато си на негово живо изпълнение и чувстваш звученето, басовете и ритъма с цялото си тяло, отбелязват фенове.

През декември 2010 бе издаден проектът "Headstrong", дело на Пит и Пол Pоджърс (Paul Rogers), включващ парчетата "Headstrong","Headfuc" и "Stress Pill". По същото време се появи и комипилацията "Audiowhores" present House Is A Feeling с ремикс на тандема - "Wilder Side" ft. Candi Staton.  

Хуан Алварез (Juan Alvarez) ще подгрее дансинга преди появата на Тонг, а Любо Урсини (Liubo Ursiny) ще поеме щафетата от госта в ранни зори.

С изявата на поредното голямо име "Ялта" отново ще докаже, че е сред най-горещите парти точки по света. Ако и вие смятате така, гласувайте за клуба в класацията на DJ Mag Топ 100 на най-добрите клубове в света - http://djmag.com/top100club

Билети за партито - от мрежата на eventim.bg и ticketstream.bg.