Първото издание на Bass Sea Festival ще се състои на приказния плаж на Варвара от 4 до 7 август.

За четиридневното парти пристигат специални гости от Англия, сред които световноизвестните диджеи Grooverider и Rough Tempo (на снимката), които ще се извят в компанията на Dushi, KRS Skills и Soul Savas. Нашата сцена ще бъде представена от дуото High Roll, прогресиращия в Европа и света търновец L33 и водещите артисти на Hard Music Аnd Sounds United. Дневната програма е подготвена от авангардния колектив Mirizma и ще включва фънк, дъбстеп и ликуид дръм-ен-бейс.

Организаторите са запазили лодка за boat party. В продължение на три часа по залез слънце 40 от феновете ще могат да слушат музика, да танцуват и да се радват на красотата на бреговете на Царево, Варвара и Ахтопол. Събитието е съвместна продукция на британския лейбъл Formation Records и екипа на Hard Music Аnd Sounds United. Цената е 35 лв. за всички дни и 20 лв. на вечер. Дневната част ще бъде безплатна.

Плажът на Варвара е добре пазена тайна, морски рай, запазил своя непринуден черноморски чар. Единственото заведение, опериращо на плажа, е небезизвестният бар Wakeup, който тази година ще приветства два фестивала, единият от които Bass Sea Festival. Името е игра на думи - от Black Sea и Bass Festival и описва тематичната насоченост на музиката, а именно - в жанровете дръм-ен-бейс, текстеп, джънгъл и дъбстеп.

Bass Sea Festival 2016, за който MySound.bg вече извести, съвсем не е първото събитие по Черноморието, но е първият четиридневен фестивал с марка HMSU.

Билетите са в продажба в мрежата на "Евентим" на цена от 35 лв. за четирите дни и 20 лв. за една вечер. На място пропуските ще струват 40.00 лв. за четирите дни, а цената на партито с лодка - 40 лв. с включена консумация.

Страница на събитието във Фейсбук:

https://www.facebook.com/events/621051978047778