Устата стана притежател на първия ВИП-билет сред българските звезди за дългоочакваното завръщане на сцена на Майкъл Джексън (Michael Jackson).

Иван Динев, както е истинското име на музиканта, сбъдна своята най-голяма мечта – да срещне отблизо идола си - Краля на попа. Това се случи два дни преди старта на официалната продажба на билетите, само часове след пресконференцията с Джако, на която бе анонсирано последното му завръщане на сцена през юли в Лондон.

Концертът е от поредицата “This Is It” от първи ред - мечта на всеки фен на музикалната легенда. Безценният пропуск включва ВИП-пакет от развлекателни програми, кетъринг, персонални подаръци за всеки от гостите и мърчъндайз-тур.

Устата ще има привилегията да премине по червения килим за отбрана публика на влизане в най-голямата концертна зала в Лондон - "O2 Arena". За загрявка преди старта, както и през цялата вечер, ще се лее шампанско, а домакините са подготвили пре-шоу за своите гости в елегантна  обстановка. Веднага след края на шоуто ги очаква афтър парти с мегахитовете на Майкъл през годините.

Точно преди 17 години, нереализиралият се негов концерт в Истанбул проваля възможността на все още начинаещия тогава рапър да види на живо своя идол и модел за подражание.

След броени седмици българският изпълнител ще сбъдне най-голямата си мечта и ще наблюдава от първи ред, с притаен дъх, величието на Краля на попа.

Устата често е споделял пред близки, че “ако едно време не бях се сблъскал с музиката и танците на Майкъл Джексън, ако не го познавах като артист, днес Устата нямаше да го има и никога нямаше да се захвана с музика и сцена”.

Официалната продажба на билети за серията концерти на Джако в Лондон стартира от днес.