На 28 март (както всеки последен петък от месеца) организацията Global Vision Circle ще празнува за трети пореден път културното богатство и многообразие на планетата с коктейл от музика и образи от цялата земя.

И сега "По света и у нас – музикален осведомителен бюлетин" ще се проведеде в столичния клуб "Нов Берлин" от 21.00 ч. Този път в менюто са следните съставки:

- сесия балкански денсхол с "Джа" Сандо (тромпетист на Уикеда) в горещо музикално взаимодействие с диджей Бай Поп - пионер на балканската клубна музика у нас, известен и под други имена в други формации (Zionlionz Soundsystem, Global Vision Deejays). Очаквайте нещо горещо, свежо и сготвено на момента - истински деликатес за душата и тялото едновременно!

- танцувална (наречете я world beat или global beats) селекция на трима от диджеите на Global Vision Circle: Invoke, Olaija и Kenan, които обещават за уникален, автентичен и крайно танцувален микс на музика от Карибите, Африка, Азия, Европа и Америките, поднесен от ветераните в жанра. Чудно и чудесно!

- фотографско пътуване по забравените пътища, свързващи Родопите с Памир, с Филип Лахмасурен от Клуба на пътешественика в България. Важно е да бъде отбелязано, че събитието СЕ организира с активната подкрепа на този клуб. И това никак не е случайно, пък и какво по-подходящо място за празника от "Нов Берлин", място, наречено на името на новата мултикултурна столица на Европа?

Вход: 5 лв.

"Нов Берлин" е на улица "Султан тепе", перпендикулярна на улица "Черковна", точно преди последната да пресече улица "Оборище".