"Лесно ли е да се гледа тийнейджър" е темата, която ще бъде дискутирана от водещите на "Жените говорят" - Ива Екимова и Венета Харизанова, в ефира на TV7 от 12.00 ч. в събота, 21 септември.

Поп-фолк певецът Константин заедно със своята съпруга Надя и дъщеря му Марияна ще поговорят за музика, семейство и родителство. Петя Буюклиева ще разкаже за предстоящия старт на "Музикална академия". Към ексцентричната дама на естрадната музика ще се присъедини и победителката от първото издание на конкурса "Мюзик Айдъл" - Невена Цонева.

Кичка Бодурова и хип-хоп изпълнителът Криско са поканени за събеседници по темата от Любен Дилов-син в "Пуснете водата" в неделя между 9 и 10.30 ч.

Коцето Калки и Орлин Горанов пък също се разкрият подробности за музикалното риалити, но в неделното издание на "Жените говорят" от 12.00 ч. с водещи Жени Калканджиева и Мая Савова.

Камен Воденичаров ще разкриет любопитни подробности за своите нови проекти и за най-новата му песен с Тончо Токмакчиев - "Всичко отначало" (Химнът на хамалите).

Виж клипа ТУК!

Деян Неделчев и Стефка Берова ще застанат на ринга в "Сблъсък" от 11.00 часа в събота, 21 септември. Срещу тях ще се изправят младата певица Рут Колева и аудиовизуалният артист Игор Шабов. Темата, по която ще се дискутира, е "Изкуствено ли се толерират младите музиканти за сметка на предишното поколение?". Отговори ще се търсят и на въпросите, свързани с прехода на естрадата към новото звучене на българската музика. Къде се "къса" нишката на приемственноста в поколенията музиканти; подписана ли е "смъртната присъда" на естрадната музика; какво слуша днес младото поколение?. На всички тези въпроси отговори ще се опитат да дадат гостите на двамата водещи Иван и Андрей.

Неделният ефир на "Сблъсък" ще стартира точно в 10.30 ч. със специалния гост - звездата на българската естрада Георги Христов, който ще даде ексклузивно интервю за зрителите на TV7.