Поли Генова, която ще представя България на "Евровизия" 2011, Иван Христов и Веселин Маринов, предвождани от Андрей Слабаков, срещу Андрей Арнаудов, Иво Танев и Ромина Андонова, ръководени от Юлиан Константинов – в този състав отборите в "Аз обичам България" ще се изправят един срещу друг довечера.

Поредният епизод на шоуто е в ефира н "Нова телевизия" от 20.00 ч.

Как се обръща резултатът в последните минути и защо в четвъртия рунд капитаните ще се появят с черни очила и насинени очи? Не на шега, в деня 1 април, световноизвестният бас ще запее не оперна ария, а част от песента "От икебана дървесата ги боли". Атрактивният режисьор пък ще призове "нашата полиция" да отведе противниковия отбор заради "хулиганското" им поведение. Световният рекорд на Стефка Костадинова от 1987 почти ще скара водещите Иван и Андрей, а банските диалекти и гозби ще се окажат напълно непозната област за Андрей Слабаков и Юлиан Константинов.

За първи път в шоуто един от капитаните ще има пълен монопол при въртенето на колелото и ще даде от първия път верен отговор на половината въпроси от кръга "средностатистически българин".

Именно поради оспорваната надпревара продуцентите са предвидили и един допълнителен въпрос за участниците.