Вили Сечкова ще хвърли в джаза футболиста Благой Георгиев и поп-фолк певеца Илиян в предаването "В джаза събота вечер" от 22.30 ч. по BTV.

Публиката ще разбере от интервюто на водещата с поп-фолк певеца Илиян повече за дългогодишната му приятелка – Белла, планира ли се поредната звездна сватба и ще става ли скоро Илиян татко. Ще бъде излъчен и доста провокативен и смешен клип, измислен и заснет лично от изпълнителя. За финал зрителите ще видят може би първото в света поп-фолк рапиране, акомпанирано от джаз секстет, издадоха от екипа на лайфстайл токшоуто.  Любителите на музиката ще видят и една нестандартна етно импровизация на изпълнителя на фона на Мишо Йосифов секстет. 
 Другият гост е Благой Георгиев. Футболистът дава първото си интервю за национална медия след бойкота му на българските журналисти. И още: какво мисли Благо за Бог, харесва ли си татуировките и каква е неговата версия за последната му „изневяра“, огласена от някои медии, ще стане ясно довечера. С кого живее спортистът в момента, възнамерява ли скоро да мине под венчило и разкайва ли се пред майката на детето си, Христина, както и колко алкохол пие и защо не прави секс в момента, ще разкрие спортистът.

"Още в следващия брой на "В джаза събота вечер" ще има доста пикантни и скандални моменти", обеща Сечкова в ексклузивно интервю за сайта на bTV.

Шоуто тръгна на 4 декември.

Пищно, забавно и единствено по рода си - така продуцентите от "Ноу Фрейм Медия" определят внушителния проект, който ще забавлява аудиторията. Предаването ще предложи абсолютно нова концепция за токшоу, изпълнено с много стил, хумор, самоирония и откровения на най-големите български звезди, обещават от екипа.

Дълбоко пазените тайни, които красивата водеща ще "измъква" по елегантен начин от известните си гости, не са единственият гвоздей в предаването. Във "В джаза събота вечер" знаменитостите ще се забавляват истински, участвайки и в комични видеоматериали. Името на шоуто не е избрано случайно. То подсказва не само за положителното настроение, с което ще зарежда зрителя, а и за страхотната музика. Най-добрите джаз музиканти и специални музикални гости ще правят съботната вечер наистина бляскава, поясниха от BTV.

Шикозният имидж ще бъде поддържан от най-добрите български стилисти, гримьори и фризьори, които диктуват модните тенденции чрез образа на Вили Сечкова.