До 18 май феновете на Тори Еймъс все още могат да закупят промо-билети за концерта й у нас на цени 40, 50 и 60 лв., след това пропуските ще се продават на редовна цена от 50, 60, 70 лв, припоомниха организаторите на събитието EventEase.

За най-отдадените фенове на американката са на разположение и билети в оркестрината на цена 90 лв.

Както MySound.bg своевременно информира, събитието ще се състои в зала 1 на НДК на 20 юни.

Междувременно, Тори Еймъс издаде новия си албум - "Unrepentent Geraldines", на 13 май, по чиято презентация пое на 80–дневно турне. Дискът - 14-ти в нейната кариера, е в каталога на Universal, у нас разпространяван от официалния дистрибутор Virginia Records.

Проектът е своеобразно завръщане на Еймъс към самата нея с характерното й  съвременно поп звучене. След години на различни музикални експерименти – от класическа музика до мюзикъл, Тори се представя по случай 50–годишнината си с узрял и прецизно завършен музикален плод. За "Unrepentent Geraldines", включващ 14 парчета, американката споделя, че всяка една от историите зад тях е лична и много близка до нея. "Написах тези песни, за да ги изживея и да изразя самата себе си", пояснява харизматичната дама, определена от Rolling Stone като "един от 5-те най-добри изпълнители на живо в света". Като започнем от "Trouble Lament", пропита с енергия и спомени от родните за Еймъс южни райони на САЩ, преминем през "Wild Way", където тя разгръща многопластовата тема за страстните взаимоотношения и любовта, и стигнем до интимната "Promise", която тя изпява в дует с малката си дъщеря, вдъхновила голяма част от творбите й.

Крайният резултат е "Unrepentent Gerladines", в който улегналата вече Тори доказва, че 50–годишнината е само повод да докаже, че няма намерение да спира да се развива и да създава безупречни музикални проекти, изцяло в крак с най–интересните новаторски поп тенденции.

Следете събитието на: https://www.facebook.com/events/742375912450687/

Парчето "16 Shades Оf Blue" от албума "Unrepentent Geraldines": https://www.youtube.com/watch?v=ysbuo4Ktr84