Последният полуфинал на "България търси талант" е на път да влезе в историята.

След пет звездни полуфинала, остана само един, който ще определи и последните двама финалисти. До този момент са известни 10 участници, а кои ще са последните двама кандидати за титлата "Талант на България" ще стане ясно в ефира на bTV от 20.00 часа днес.

И тъй като страстите стават все по-големи, няма как да не се покаже и какво се случва зад кулисите. Феновете на предаването могат да проследят първите реакции на участниците и техните емоции ексклузивно на живо на www.voyo.bg - първата легална българска онлайн платформа за разнообразно и ексклузивно видеосъдържание. Междувременно в играта "Уеб талант на България" продължават да водят Рио Крю.

На "последния влак" с дестинация големия финал на ще се качат хип-хоп майсторите от РазградФеникс; македонският Пикасо, рисуващ със спрейове, Йовица Миленов; от София - имитаторът на Слави Трифонов  - Младен Кирилов; плевенският Копърфийлд - Иван Стоичков; от Нова Загора "царят на купона" Сава Стоянов; "ангелогласният" Иван Добрев от Средец; от София - новата звездна фолклорна смяна Ася и Елизабета и пак от София поредната рап атака - дуо Скандал; от Варна малката принцеса с "големия глас" Виктория Цанкова и от Полски Тръмбеж най-щурият танцьор на Балканите - Георги Георгиев.

Всички номера, поставени на сцената на "България търси талант", можете да видите на talаnt.btv.bg, а пълните епизоди - на voyo.bg.