Както MySound.bg вече съобщи, спектакълът на Майкъл Флетли Lord Оf Тhe Dance: Dangerous Games ще бъде представен в зала 1 на НДК т 20.00 ч. този петък, 21 юни. Танцовата фиеста, организирана от Loud Concerts, ще омагьоса с представлението си и публиката в Атина предишната вечер с атрактивния си сблъсък на Доброто и Злото.
Билети за Lord Оf Тhe Dance: Dangerous Games - в мрежата на Eventim и партньорите им в цялата страна - магазинитe Office 1 Superstore, OMV, "Български пощи", "Технополис". Ценовите категории са от 35 лв. до 90 лв., в зависимост от местоположението в зала 1 на НДК.  Всеки фен може да използва и опцията на Eventim Print at Home, която дава възможност да се отпечатва закупеният електронен билет вкъщи. 
В зала 1 на НДК няма да се допуска внасянето на застрашаващи здравето опасни предмети. Забранено е също така внасянето на фотоапарати със сменяем обектив, професионални видео камери и други професионални записващи устройства.  Всички фенове под 18 години трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация. От сайта www.loudconcerts.com  или оттук  може да бъде свалена декларацията за придружител за спектакъла Lord Оf Тhe Dance: Dangerous Games. Тя може да бъде получена и от охраната на входа на зала 1 на НДК.  Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на входа на залата, като няма нужда да бъде нотариално заверен. Деца до 7-годишна възраст ще влизат безплатно, но с придружител, попълнена декларация и без право на седящо място.
Снимка: Дара Кръстич