Две безспорни звезди от българската музикална сцена, които нямат нищо общо, ще ударят енергии и мнения от в предаването "Море от любов" по "ЬTV" от 17.00 ч. днес.

Това са Преслава, представяща поп-фолка, и фронтменът на Контрол - Кольо Гилъна, заел твърдо страната на пънка и рока. Феновете ще го видят като един от специалните гости в юбилейното шоу на Милена Славова довечера. Групата разцепва в оригинален състав заедно с Култур Шок (Kultur Shock) отново на същото място, но на 1 декември.

Поп-фолк вокалистката влиза в ключова роля за една от романтичните истории на „Море от любов”. Сексапилната певица е поканена от Наталия Симеонова да стане част от любовното предаване. Каква е причината - дали пък някой не е пожелал да разкрие романтичните си чувства към секс символа Преслава?! Или напротив – тя търси някого...

Митичният фронтмен на Контрол - Кольо Гилъна, пък реши да изненада съпругата си Зари, която е част от екипа на „Море от любов”, още от старта на шоуто.

Поводът е прекрасен – раждането на втория им син Даниел.

Камерите документират щастливата майка на излизане от родилното, нейната среща с колегите й и Наталия.

Точно след изписването си от родилен дом "Шейново" в столицата, Светозара ще чуе най-изненадващото любовно признание от своя съпруг.