Третият рожден ден на поредицата тематични партита Сode препълни столичния клуб "Тифани".

Както MySound.bg вече огласи, събитието се състоя през уикенда. Още преди официалния старт на вечерта масите в заведението бяха заети както от верни фенове, така и от любопитна и нова публика. Десетки приятели и партньори поздравиха лично екипа на българския лейбъл и се насладиха на стилното клубно парти.

Валентина Александрова (Val Helix) (на снимката) прикова вниманието с яркия си глас и сексапил, а двамата диджеи Sono Di Vayo и Стефан Попов (Stefan Popov) поддържаха музикалния градус през цялата вечер и не оставиха присъстващите да скучат нито за секунда. Професионалните танцьорки пък вдъхновиха с изящно балетно изпълнение и подпалващи танци.

Гостите бяха провокирани да опитат и вкуса на Code - с вино Code на Domaine Boyar. На събитието бе връчена и тройната награда от провелата се във Facebook игра на Code (Facebook /www.codecolor.in).  

Числото три съпътстваше цялата вечер, тъй като това бе и 33-то поред успешно тематично парти на лейбъла. Наименованието на настоящия сезон Next Level Code съдържа три ключови думи, които според екипа на code, ги мотивира да надминат и собствените си планове за развитие на българската клубна култура.

Микс на Стефан Попов от партито можете да чуете тук:

http://www.mixcloud.com/codecolor/stefan-popov-code-3-years-birthday-tiffany-club-sofia-26012013/