Вече трети месец подвижната дискотека на България "Liqueur Start A Party" обикаля страната с едни от най-големите звезди на българската поп музика – Мария Илиева, Дичо, Любо, група 032 и рапърът Спенс.

Авангардният и социален музикален проект, успя и продължава да събира младите хора на България. Уникална не само за мащабите на нашата страна, но и в световен мащаб, "Liqueur Start A Party" е уникално авто-техническо съоръжение, което представлява модерна композиция от четири специално оборудвани камиони, които с помощта на специални механизми се сглобяват в единно помещение.

Съоръжението е проектирано съобразно изискванията за действаща дискотека и е шумоизолирано. Разполага със собствени генератори за електрическа енергия, климатици, аспирация, най-съвременна музикална и озвучителна техника. Стартирането на проекта е плод на творчеството и професионализма на десетки специалисти - инженери, озвучители, химици, художници, дизайнери, PR специалисти, аниматори, музиканти, дисководещи, певци и други.

Турнето има за цел да обиколи цяла България като в него ще си включат много, любими български изпълнители. Основната идея на пътуващата дискотека е да осигури достъп на младите хора от всяко кътче на България до стойностната българска музика и културен живот. Да ги срещне на живо с любимите им изпълнители, музиканти, артисти.

Целта на "Liqueur Start A Party" е да популяризира сред младото поколение българската песен, музика и изпълнители. Част от средствата, събрани като входна такса, ще бъдат дарявани на деца и млади хора в неравностойно положение, чрез Асоциация „Да съхраним жената”, чиято дейност е в подкрепа на хората с увреждания.

Дискотеката ще бъде снабдена и с рампа за хора с увреждания, с което се осигурява равен шанс за достъп на всички.

Стани част от "Liqueur Start A Party" и в твоя град на:

17 юни Свищов
18 юни Велико Търново
19 юни Велико Търново
20 юни Велико Търново    
22 юни Тутракан
23 юни Трявна
24 юни Троян
25 юни Тетевен
26 юни Търговище
27 юни Търговище