Остават два дни до изчерпването на промоционалните билети за концерта на Parov Stelar Band в България.

Както е известно, австрийската група ще свири по покана на Event Zone в столичната зала "Арена Армеец" точно след месец - на 3 октомври, от 20.00 ч.

До 5 септември всички фенове имат възможност да закупят билети на цена от 50 лв. в мрежата на Eventim. След това пропуските ще струват по 60 лв.

Преди събитието посланиците на винтидж кулутрата - The Smugglers Collective, организират редица  тематичните вечери, на 6, 20 и 26 септември. Ще има много изненади и страхотна музика, с които да подгреем преди концерта на Parov Stelar. Повече информация за партитата на талантливите диджеи - на www.eventzone.bg и в социалните мрежи.

Австрийците пристигат в пълен състав у нас.  Дори след стотици живи изпълнения, групата непрестанно експериментира със своята креативност и преминава границите на конвенционалната музика и изпълнение. Така всеки концерт е уникален и коренно различен от предишния.

Гостите ще представят песни от последния си албум "Art Of Sampling", синглите "Clap Your Hands", "Тhe Invisible Girl", както и други популярни парчета, сред които "Catgroove", "The Phantom" и "The Sun".