Поради големия интерес към концерта на Хю Лори, от днес в продажба са ограничен брой билети за партера и в оркестрината, информираха организаторите от Event Ease, със съдействието на "Артишок".

Както MySound.bg свеовременно огласи, първата изява на Доктор Хаус у нас ще се състои в зала 1 на НДК от 19.30 ч. на 11 юли.

Допълнителните билети се продават в системата на Тicketportal.bg, както и в Билетен център в НДК, билетната каса на зала "Арена Армеец", вериги Office1Superstore, Booktrading, Книжен център "Гринуич", магазини "На тъмно", книжарница "Бард".

Актьорът пристига със своя The Copper Bottom Band. "Най-известният доктор в света" не е безразличен към мястото, където ще гостува и се интерсува от местните новини. Ексцентричният британец е поискал в гримьорната му да го чака български вестник, но на английски език. Освен него, абсолютно в стила на Хю Лори е и изискването му за някое от следните световни заглавия – The New Yorker, Time, GQ, Vanity Fair или друго, като кое да бъде точното заглавие – зависи от деня от седмицата.

Знаменитият гост идва с екип от 20 души, сред които и две прекрасни гласовити дами. Чудната Gaby Moreno от Гватемала и американската соул певица Jean McClain ще блестят сред останалите членове на The Copper Bottom Band.

Вратите на залата ще бъдат отворени в 19.00 ч.