Турнето на "Пълна лудница" продължава с много емоции и за участниците, и за публиката.

Идването на Димитър Рачков в Бургас опроверга поговорката, че никой не е пророк в собствената си страна. Стотици автографи и снимки с фенове бяха направени само за час след пристигането на автобуса на "Пълна лудница" в града.

Обиколката на Бекъма и компания набира скорост, а спектакълът от вечер на вечер става все по-силен за радост на публиката. Дребни премеждия притесняват актьорите и екипа. Най-напред още в Пловдив Геро разтегна коленни връзки по време на танц, но никой от зрителите така и не разбра. След втория концерт в Стара Загора пък гримьорският екип с ужас установи липсата на перуката на Жоро Бекъма.

Образът, превзел умовете на цял един народ, е немислим без специфичната си прическа. Спешно от София беше докарана подобна перука, която да замести изчезналата (най-вероятно отмъкната от фен на "футболиста"). Бургас, Варна и Русе се готвят за разбиващо шоу по думите на местната преса, а артистите разпускат с плуване, масажи, а оная вечер - и с пеене в бургаски рок караоке бар, където на сцената се изявиха Мария Игнатова, Кольо Гилъна, Геро и дори Маги Халваджиян, който направи дует с Геро за парче на Сигнал.

Впечатлен от стълпотворението от таланти, Маги не пропусна да ги призове да мислят за "България търси талант" 2.