Миналата седмица песента "Sexy Love" на Residence Deejays feat. Frissco бе второто най-ротирано изпълнение в радио- и ТВ ефира на България, задминавайки новите хитове на Лейди Гага (Lady Gaga), Риана (Rihanna), Бионсе (Beyonce), Инна (Inna) и др.

Това е най-новият румънски хит, който е на път да зарази световната клубна сцена. Песента е успешна колаборация между три млади и талантливи изпълнители – тандемът диджей-продуцент Residence Deejays (DJ Genesys (Marian Untaru) и Sg Vanyaxx (George Fatu) и вокалите на Friscco (дал гласа си за големия хит от това лято – "Privacy" на AlexUnder Base).

За песента вече има подписан договор с престижния лейбъл "Armada" (компанията на самия Армин ван Бюрен (Armin van Buuren), обявен за Best Label на "Trance Awards"). Тя влезе в "Топ 10" на румънския еърплей чарт само с радио излъчвания. Почти същия успех парчето постигна и у нас – тази седмица "Sexy Love" е второто най-въртяно изпълнение в радио- и ТВ ефира у нас, според официалния еърплей чарт на "Nielsen Music Control".

В момента песента е и на второ място в класацията за най-сваляни mp3-и на единствения магазин за легален даунлоуд на музика у нас – www.hitbox.bg

Новият румънски хит дебютира и директно на N 2 в класацията "Big 50" на "City радио и телевизия".

По този начин тракът дава заявка да бъде един от големите хитове в началото на 2010 у нас. Парчето вече проби и в други страни от региона – достигна първа позиция в радиокласациите в Гърция, Полша, Турция. Към днешна дата успешно тече промоцията му в Португалия, Швеция, Норвегия, Дания, Ирландия, Израел и Египет.
 
Видеото можете да гледате тук: http://www.youtube.com/watch?v=ITtwz9ipvug

Легално MP3 в перфектно качество може да бъде изтеглено оттук: http://www.hitbox.bg/track/Residence_Deejays__Sexy_Love/1111

Residence Deejays в MySpace: http://www.myspace.com/residencedeejays

Информация: "Ка Мюзик Плюс" и Хитбокс.бг (www.hitbox.bg)