В продължение на две седмици радио "Атлантик" ще е най-влюбената електронна медия.

Още от първия февруарски ден радиото с “нежната музика, която те кара да се чувстваш добре”, започва да отбелязва празника на всички влюбени - Свети Валентин.
 
До 12 февруари включително слушателите му ще изпращат есемеси на номер 1914, в които ще посочват имената на предпочитаните от тях любовни песни. Ограничение в броя на изпратените кратки съобщения няма.

Всички предпочитани песни ще попаднат след старателно преброяване в  "Топ 140" на любимите любовни песни, а класацията ще бъде излъчена в ефира на най-влюбената радиостанция в празничния 14 февруари от 12 до 22 часа, веднага след края на "Quiz Show".
Десетчасовият любовно-музикален маратон по "Атлантик" ще бъде и подаръкът към всички влюбени, чиито сърца са окрилени от най-възвишеното чувство.

Разбира се, подаръци ще има и за участвалите в определянето на 140-те любими любовни песни. Ден преди Свети Валентин петима от тях ще бъдат зарадвани в най-музикалното сутрешно шоу “На закуска с Даниел” с козметични комплекти от “Заг Зодиак” и книгата, която Кари Брадшоу чете във филмовата версия на “Сексът и градът” - “Запечатано с целувка". Любовни писма на велики мъже” от ИК Кръгозор”. А като фон на любопитното четиво ще звучи романтичната CD-колекция “I Love You” от "Ка Мюзик", събрала 16 от най-великите любовни парчета на всички времена.