Майкъл Болтън (Michael Bolton), който ще изнесе концерт в София на 30 юни, ще се срещне с двама от най-големите си почитатели, слушатели на Радио FM+. Това съобщи днес в ефира си музикалното радио. Други щастливци пък ще получат билети за шоуто.

„Това не е единственият изпълнител, за който феновете на FM+ играят и печелят награди. Тази година решихме да покажем на нашите слушатели, че всяко радио може да пуска музика, но не всяко може да радва толкова много хора едновременно”, обясни PR-ът на медиата Радослав Неделчев.
 
Всеки ден всеки слушател, който е с късмет, печели и билет за концерта на Мадона (Madonna) в София.

„До този момент сме зарадвали около десет от най-големите почитатели на поп кралицата. Няма да спрем обаче дотук. Знаете, много български фенове пожелаха да видят любимата си банда – U2 на живо. След като се разбра, че  “3600 Tour” няма да мине през страната ни, ние от Радио FM+, решихме, че трябва да сбъднем мечтата поне на двама от тях”, споделиха сутрешните водещи Тони и Сашо.

От началото на юни всеки ден радиото представя големите си музикални звезди: Мадона, Роксет, Джордж Майкъл, Майкъл Джексън... в играта "Звездно лято".

Наградата, която ще се раздаде в началото на следващия месец, накара цели офиси да слушат радиото нон-стоп – двама ще спечелят последните два билета за концерта на U2 в Милано през юли!

Музикалната кампания „Звездно лято” се провежда за четвърта поредна година, като до този момент е дала шанс на родни фенове да видят на живо Куин с Пол Роджърс, Ейми Уайнхаус, Би Джийс, Ролинг Стоунс и Джордж Майкъл.  

Радио FM+ е единственото музикално радио у нас с две награди от "Mediamixx" 09 – за музикално предаване и за автореклама.