Екипът на "FM+" са решили да затвърдят името си на радиото с най-добрите награди и всеки ден от месеца ще награждават по един слушател с билет за концерта на британската звезда Джеймс Блънт (James Blunt) в София на 22 февруари.

С това обаче изненадите за слушателите едва започват. В месеца на любовта ефирните амури ще изберат и една двойка, която ще спечели незабравима среща на живо със звездата. Уникалното преживяване ще бъде предавано на живо в ефир, а желаещите вече започнаха да загряват телефоните в радиото.

Още по-голяма изненада чака обаче други двама слушатели. Те ще спечелят тридневна екскурзия до Лондон за да гледат на живо Тейк Дет (Take That), Дъфи (Duffy), Колдплей, Ю Ту и Пет Шоп Бойс на музикалните награди "BRIT".

Изживяваното ще е гарнирано със самолетни билети и луксозен апартамент в над 100-годишен хотел. Самата церемония също ще се излъчи на живо в ефира на 18 февруари.

“Всичко е в името на слушателя. Радио "FM+" е единственото, което си позволява такива награди. Ние не раздаваме поредния тостер или телефон. Ние подаряваме спомени” – обобщава впечатляващия лист с награди Надежда Радева, програмен директор на "FM+" и допълва: "Като радио, което присъства през целия ден в живота на слушателите си, най-сигурния начин да затвърдим взаимната си любов един към друг е чрез музиката, която обичаме. Тя е най-добрата от 80-те години до днес, такава, каквато вече 17 години пускаме нон-стоп”.

Как могат да се спечелят обаче всички тези награди? Условието е много просто. От днес – 4 февруари, слушателите трябва да чуят конкретна песен, която водещите са обявили предварително. Щом тя прозвучи в ефира на "FM+", те се обаждат на ефирния телефон  0 700 1 58 58 или пък я маркират в сайта – www.fmplus.net.