От екипа на радио "N-Joy" са планирали специална игра, за победителите от която ще има изненади, свързани с концерта на Али Кембъл (Ali Campbell).

Както вече информирахме, вокалистът и основател на една от най-характерните британски банди за всички времена - UB 40, ще дойде за своя първи концерт у нас на 20 декември (неделя) в зала 1 на НДК по покана на медията и "Болкън Ентъртейнмънт Къмпъни".

Слушателите на музикалната медия ще имат уникален шанс да спечелят пропуски за шоуто, а част от късметлиите ще се срещнат и лично с певеца.

Едва ли има меломан в България, който да не знае наизуст хитовете в изпълнение на UB 40 със специфичния вокал на Али Кембъл като „Red Red Wine” и „I Got You Babe”.

Доскорошният фронтмен на реге музикантите е издал заедно с групата 18 студийни диска, с реализирани продажби от над 70 милиона копия по целия свят и над 40 сингъла в "Топ 40" на Острова, плюс още три солови албума.

Али Кембъл има награда "Ivor Novello" за международни постижения, а през 2007 заедно с UB 40 беше номиниран за „Грами” в категорията "най-добър реге албум".

Този година певецът третия си солов проект - "Flying High". Той и бандата му не спират да свирят на живо по целия свят, включително с дати в Русия, Африка, обикалят с турнета Австралия, Нова Зеландия и Обединеното кралство.

Сега предстои и България!

Очаквайте новата игра на радиото, която ще подари на верни слушатели незабравимо преживяване, обещаха от екипа на медията.