Месец май ще завърши с първата визита у нас на легендарните Райт Сед Фред (Right Said Fred). Изявата е в тематичните партита "Discotheque", организирани в столичния клуб "Ялта".

Българските фенове ще чуят невероятните денс парчета на проекта, сред които безпорният хит "I’m Too Sexy". Заради него двамата станаха втората британска група след Битълс, достигнала №1 в класациите в Щатите още с дебютния си сингъл.

Преди Райт Сед Фред - на 22-и май зад пулта ще застане холандският диджей Сандер Клайненберг (Sander Kleinenberg) с невероятно мултимедийно шоу, в което паралелно с музиката ще миксира визия на екраните в заведението.

Юни ще е месецът на фестивалите. Тематични вечери на 5-и и 6-и в "Ялта" ще има "SeeMe", музикалната конференция на Източна Европа ("South-East European Music Event"), която ще се провежда по същото време в София.

Above & Beyond ще зарадват българските транс почитатели с уникалното си звучене на 13-и, а на 17-и и 18-и юни клубът ще стане част от първия тридневен музикален фестивал на открито - "Park Live". Всяка вечер клубът ще е домакин на афтърпартита, на които ще пускат едни от най-добрите европейски диджеи.

Кралят на френската хаус сцена Боб Синклер ще е зад пулта на 26-и юни. Умело съчетаващ различни стилове - хаус, реге, джаз, поп, диско, фънк, хип-хоп, латино, всяко негово парти е заредено с нестихваща енергия и танци. Потвърждават го парчетата му "Rock This Party (Everybody Dance Now)", "Love Generation", "Sound Of Freedom", които му донесоха световна слава и признание.

11-и юли пък е датата, на която ще е последното за този сезон парти в "Ялта". Затова и то ще бъде запомнящо се. Името му "Meganite Ibiza Party", запазена марка на суперзвездата диджей Мауро Пикото (Mauro Piccoto), издава само част от изненадите, които ще посрещнат гостите.

Специална декорация, лайф изпълнения и диджейски сетове ще поддържат високия градус на настроението. Резидентско парти на най-големия клуб в света - "Privilege" (Ибиса), "Meganite" гостува и в Ню Йорк, Лондон и Маями, като най-необичайното място на провеждането му със сигурност е колумбийската джунгла.

Билетите за за всички партита се продават в мрежите на "Еventim" и "Ticketstream", както и на "Белия бар" в клуба.