Основоположниците на реге сцената у нас – Zionlions Soundsystem, поскъпват със специално парти.

Организацията кани всички свои поддръжници и фенове да отпразнуват заедно нейния осми рожден ден в столичния Morgan’s Bar от 22.00 ч. на 26 април.  

Мнозина си спомнят епохалния седми рожден ден на "лъвовете", по време на който Solo Banton, YT и ZLZ вдигнаха София във въздуха. Настоящото парти се очертава не по-малко интригуващо - очаква се гост от същия ранг. Това е  Mr.Williamz (UK/JA)!

Вход - 10 лв.

Мика Уилямс, по-известен като Mr. Williamz, е роден в Лондон, но израства в Ямайка, където е и първата му сценична изява на 8-годишна възраст в саундсистема на местната общност. Тогава се подвизава с името Kool Kat в израз на почит към своя вдъхновител SuperCat, смятан от мнозина за кръстник на ранния денсхол.

Позицията си на реге сцената Mr.Williamz затвърждава през 2008 с дебютния сингъл "Babylon In Helicopter" (продуцуран от Къртис Линч Джуниър и лейбъла Neccesary Mayhem), който достига № 1 в класациите за сингли в САЩ и № 2 в германския чарт за реге през 2008. Това довежда до провъзгласяването на Mr.Williamz от "Би Би Си" за британски реге артист 2008.

Morgan’s Bar
e на улица "Александър Стамболийски" 41.